Történetünk

Sós Andrea Kuratóriumi tag
Gyöngyösi Péter Elnök
Vollay Mónika Kuratóriumi tag

- Szivárvány az esőben
Szivárvány az esőben - Történetünk

Történetünk

- Szivárvány az esőben
Szivárvány az esőben - Történetünk

Gyöngyösi Péter Elnök
Vollay Mónika Kuratoriumi tag
Sós Andrea Kuratóriumi tag

- Szivárvány az esőben
- Szivárvány az esőben

Egyszer volt, hol nem volt….valamikor 2018-ban, egy internetes gyűjtés alkalmával két édesanya találkozott és nagyon gyorsan megtalálták a közös hangot. Mindketten gyermekeket neveltek és emberek között, emberekért dolgoztak.

Vollay Mónika pedagógiai tudással és Sós Andrea egészségügyben szerzett tapasztalatokkal rendelkezett. Tenni akartak a rászoruló gyerekekért, családokért és létrehoztak egy zárt facebook csoportot, amelynek az volt a célja, hogy a feleslegessé vált dolgokat eljutassák azoknak a családoknak, gyerekeknek, ahol ezek a dolgok kincseknek számítottak.

Ha ez mese lenne, és nem valóság, akkor így kezdődne a Szivárvány az esőben című történetünk. 

Kitartásunknak és lelkesedésünknek köszönhetően a facebook csoport egyre több tagot számlált, és nem csak a segítségre várók, hanem a segíteni akarók száma is folyamatosan nőtt. Kitartó, fáradhatatlan és lelkes csapatunk az elmúlt két évben 100 családnak és több mint 200 gyermeknek okoztak örömet adományokkal, élelemmel, élményekkel, és kedves, bátorító szavakkal.

2020 nyarán már látszott, hogy tovább kell lépnünk, „kinőttük” a facebook csoport adta lehetőségeket. Gyöngyösi Péter segítségével egy alapítványt hoztunk létre, hogy a támogatók pénzbeli adományait is fogadhassunk, együtt működhessünk más társadalmi szervezetekkel és kihasználhassunk a rászorulók érdekében minden egyéb lehetőséget is, amit egy alapítvány adhat.

Most már készen állunk arra, hogy még több segítséget adhassunk azon családoknak, akik számítanak ránk. Büszkék vagyunk az eddigi munkánkra és lelkesedéssel várjuk az új lehetőségeket. Hiszünk abban, hogy:

„Egyetlen napsugár is elég, hogy elkergesse az árnyakat”
F. Backman

Önkénteseink:

Harmadik éve  működő karitatív csoportunknak közel 800 tagja van jelenleg, ami folyamatosan bővül.

Történetünk - szivarvanyazesoben

Kiemelt önkénteseink, akiknek külön köszönjük, hogy ennyi időt és energiát fektetnek abba, hogy támogassák munkánkat, ezzel segítve a rászoruló családokat:

Gyimesi Mária

Pákh Éva

Hegedüs Judit

Horváth Andrea

Szilágyi Erzsébet

Bernáth-Mátyás Vali

Tóthné Bodnár Anita

Galoff  Anita

Szilágyiné Szűcs Orsolya

Takácsné Tóth Emőke

Papp Szilvia

Gidai Szilvia