- Szivárvány az esőben

Nagyköveteink

- Szivárvány az esőben

Kowalsky meg a Vega Zenekar

„Zenekarunk évek óta támogatja az elesetteket és nyitott szívvel áll a jó ügyek mellé.

Dobosunk, Sóder unokatestvérének az Alapítványnál végzett karitatív munkáját  segítve szólított meg bennünket is, mi pedig  örömmel álltunk be a kezdeményezés mögé, elvállalva ezzel a Szivárvány az esőben Alapítvány nagyköveti tisztét.

Hitvallásukat nagyon jól megfogalmazzák dalaink, többek között a Lehetetlen nincs című számunk is, melyet az

Alapítvány mottójául választott, de ugyanilyen sokatmondó pl. az Otthon, édes otthon c. dal, mely sok embernek csak álom.

Ennek az álomnak a megvalósulásához nyújt segítséget a Szivárvány az esőben Alapítvány, több száz lelkes önkéntesével, és most már a Kowalsky meg a Vega együttes inspiráló támogatásával. „

Sümegi - Zsuzsanna - szivarvanyazesoben

Sümegi Zsuzsanna
Marketing PR Igazgató
Opel Magyarország

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elismerésnek örvendő személyiségek, szakemberek, művészek elfogadták felkérésünket, hogy Alapítványunk nagyköveteiként segítik munkánkat. Szakismeretekükkel, tanácsaikkal, kapcsolataikkal támogatják Alapítványunkat küldetésünk teljesítésében.

Segítség, támogatás, önzetlen gondoskodás… sokszor és sokféle összefüggésben halljuk ezeket a kifejezéseket. Ha mélyen magunkba nézünk, el kell ismerjük, gyakran gondolunk arra, hogyan lehetnénk támaszai rászorulóknak, miként könnyíthetünk mindennapi gondjaikon. A gondolatokat azonban ritkán követi valódi, elszánt cselekvés. Nem így történt ez a Szivárvány az esőben Alapítvány lelkes csapatával. Ők tervezgetések, stratégiagyártás helyett a tettek mezejére léptek és fantasztikus összefogást valósítottak meg. Ezzel rászoruló családoknak, gyerekeknek, intézményeknek segítenek. Persze nem teszik mindezt önzetlenül: mosolyt, csillogó szemeket várnak és kapnak, nem érdemtelenül.

Tiszteletem és elismerésem az Alapítvány munkatársainak. akik értik és érzik mindazt,amit  Gabriel Garcia Márquez megfogalmazott: „Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.”

Megtisztelő számomra, hogy felkértek a nagyköveti tisztre.  Hozzájuk hasonlóan, magam szeretném a gondolatokat tettekre cserélni és aktív tagjává válni ennek a fáradhatatlan és szenvedélyes önkéntes csapatnak.”

Lampé Rudolf - szivarvanyazesoben

Dr Lampé Rudolf
Debreceni Egyetem Klinikai Központ Nőgyógyászati Klinika
Megbízott Igazgató

„Adni jó! Hivatásom során nap mint nap tapasztalom ezt az érzést: adni, méghozzá a legcsodálatosabb dolgot a világon: új életet, örömöt , boldogságot, reményt….

Az Alapítvány munkájával személyesen is találkoztam, hihetetlen akaraterővel, energiával próbálnak támogatást adni ott, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Sajnos magam is találkozom a Klinikán nehéz sorsú kismamákkal, családokkal. Orvosként és kétgyermekes apukaként mindig megrázó élmény látni, milyen körülmények között kénytelenek szülők önhibájukon kívül gyermekeiket nevelni.

Mikor felkértek az Alapítvány nagykövetének, számomra egy percig sem volt kérdéses, hogy egy ilyen nemes ügy mellé álljak. Intézményen belül is igyekszünk segíteni a rászorulókon, de meggyőződésem, hogy az Alapítvánnyal együttműködve még sikeresebbek lehetünk. Köszönöm az Alapítvány munkatársainak a megtisztelő felkérést, nagy öröm számomra, hogy egy ilyen rendkívüli közösséghez tartozhatom. „

Dombi - Tibor - szivarvanyazesoben

Dombi Tibor

„Nem szeretjük a nagy szavakat, de sportemberként és magánemberként is fontos számunkra a jótékonykodás. A DVSC mindig segítő kezet nyújtott a rászorulók felé. Mindketten a Loki legendás csapatát erősíjük már évtizedek óta.

A kitartás és küzdelem határozzák meg a pályafutásunkat. A Szivárvány az Esőben Alapítvány is olyan családokat karol fel, akik jelenlegi nehézségeik ellenére kitartásukkal és szorgalmukkal egy jobb élet lehetőségére törekednek.
Az Alapítvány lelkes kis csapata időt és energiát nem sajnálva igyekszik sokszor a lehetetlent is teljesíteni. Látva ezt a hihetetlen tenni akarást, döntöttünk úgy mi is, hogy egy ilyen kezdeményezés mellé álljunk, és örömmel vállaltuk el a felkérést, hogy Szivárvány az Esőben Alapítvány nagykövetei legyünk.”

Szatmári - Csaba - szivarvanyazesoben

Szatmári Csaba